Ahogy korábban már néhány kommentben említettem, ma valóban sort kerítettünk egy nagyobb bevásárlásra a Fressnapf-ban. Idén mindenképpen szerettem volna meglepni valami olyannal a malackákat, amiben idáig nem volt részük. Ezért a szokásos dolgokon kívül vettem még ezt-azt...

1. fit+fun alpesi széna 5kg/150L

2. MultiFit tengerimalac eledel 2,5kg

3. MultiFit Twizzy Farm citromfű és szárított borsmenta, 120g

4. Karlie BW Design GuineaPig tengerimalac tál 250ml

5. Rody Maxi Cosy Bed

1. Tiszta növényi eledel - természetes viszonyok között termelt ízletes füveket és mezei virágokat tartalmaz, melyeket napon és friss levegőn szárítva, kíméletesen elkészítve és különleges eljárással portalanítva csomagolnak. Gazdag egészséges és életfontosságú rostokban, gondoskodik a természetes fogkopásról, segíti az emésztést és a bélflóra működését. Etetési javaslat: korlátlanul etethető. Alomként használva higiénikus és szagmegkötő hatású.

2. Teljes értékű eledel tengerimalacok számára – mesterséges színező és ízanyagok, valamintcukor hozzáadása nélkül. Extra sok C vitaminnal tudományos fejlesztésű, teljesértékű eledel, kizárólag természetes, minőségi összetevőkből, pl.csipkebogyóból, szentjánoskenyérből, vagy erdei és gyógyfüvekből.

3. Állateledel valamennyi rágcsáló és nyúl számára. Tiszta növényi alapú eledel, sok-sok egészséges és életfontosságú nyersrosttal. A termék gondoskodik a természetes fogkopásról, és segíti az emésztést, a bélflórát. A napi széna ízletes kiegészítője. Etetési javaslat: szénával keverve. Összetétel: réti fű, citromfű (10%), borsmenta (10%).

4. Etetőtál rágcsálóknak. Fekete-fehér, fényes, mázas, luxus kerámiatál tengerimalacoknak, apró tappancsmintákkal. Stabilan áll, nem borulékony, könnyedén - akár mosógépben is - tisztítható. Kapható méretek: 250 ml/11,5 cm (űrtartalom/átmérő).

5. Kifordítható kisállat ágy. Egyik oldala tartós nylon, amit nyáron használhatunk, másik oldala puha gyapjú, mely melegen tartja kis kedvencünket a téli időszakban. Géppel mosható 30 fokon. Mérete: 35x12x28 cm.