A kifutó nagyobb szabású bővítése még mindig várat magára, ám csüggedésre semmi ok, én ugyanis addig sem tétlenkedek!

Gyakran ki szoktam találni valami újítást, mert egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne rendezzem át a malacok helyét.

Mostani ötletem megvalósításához azonban szükségem volt A férfi ember segítségére, aki örömmel elvállalta ezt a nemes feladatot.

A kifutó bal alsó részét lehet a legjobban variálni, éppen ezért ebben a sarokban történtek a leggyakoribb változtatások. Talán a legtovább az a bizonyos barna műanyag polc működött, amely annak idején egy hirtelen vezérelt ötletnek köszönhetően került be. 

Később elkezdtünk fölfelé terjeszkedni, így épült meg a jobb felső sarokban egy új kis lak, ami az idő elteltével Pamacs törzshelyévé vált. Pár hónap múlva megcseréltünk két szobát, ami sajnos eme kis lak ideiglenes lebontását eredményezte. 

Mostanra visszatettük, és ezáltal a bal alsó tér újra szabaddá vált, ahová már meg is álmodtam legújabb elképzelésemet. Mindenképp kellett oda valami, ami nem vesz el túl sok helyet, mégis valamennyire plusz emeletként funkcionálhat.

Így készült el fából (parketta) ez a kis egyszerű építmény, melyet én csak sámlinak hívok, hisz ahogy látjátok, leginkább arra hasonlít. A tetejére egy soha nem használt, félbe vágott wc-szőnyeget helyeztem, ahová imádnak felfeküdni, mert jó puha.

A pokrócon lévő malackák már tűkön ülve várták, hogy újra elfoglalhassák a kifutót, de itt még nem sejtik, milyen új dolog várja őket.

Mondanom sem kell, hogy a kis Fahéjka mennyire élvezte ezt a kellőképp ingerdúsnak nevezhető környezetet, amit aztán jól körberohangált és alaposan megszaglászott.

Láthatóan Gombinak is elnyerte a tetszését, aki egyből a sámli alá kucorodott, ám ekkor már megvalósítottam másik jónak tűnő ötletem, amelyből valamennyi ezen a képen is észrevehető.

Nos, kiszúrtátok már? :) Ha nem, akkor segítek: összekötöttem a sámlit a régi sarokházzal egy falap felhasználásával. Így létrejött egy kis átjáró, amely kényelmes közlekedést biztosít számukra ezen a létrehozott másik útvonalon.