Írtam egy jó hosszú listát, amilyet a Télapónak szoktak a gyerekek. Átgondoltam, összeszedtem, mire van szükségük a malackáknak, mi van fogyóban, és mi az, amit ki szeretnénk próbálni.

Bevásárló utam során újra ellátogattam a Fressnapf-ba, de most először fordult elő, hogy netről is rendeltem. Kezdődjön hát a "shopping tour"!

A vásárlást több részletben vittem véghez, de ebben a posztban összesítem Nektek az egészet. Később majd részletesebben is kitérek egyes dolgokra, most egyelőre csak felsorolás szintjén lesznek bemutatva a termékek. Ám először egy kis dilemmázás!

Személyes vs online vásárlás

Összeszedtem egy táblázatba ennek a két vásárlási formának legfontosabb kritériumait, és ezeket szembe állítottam egymással, amennyire lehetett.

Személyes Online
valóban azt kapod, amit látsz virtuális katalógus
körülményes szállítás házhoz szállítás, szállítási költség
lassú, sorbanállás gyors, nincs sorbanállás
bővebb információ az eladótól kényelmes, csak pár kattintás otthonról
biztonságos, pénztárnál való fizetés kockázatos, személyes adatok megadása

Láthatjuk tehát, hogy mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai, úgyhogy innentől kezdve ránk, vagyis a vásárlóra van bízva a döntés.

Eddig személyesen a Fressnapf-ba jártam, ahonnan úgy tudom, nem lehet online rendelni, de bizonyos termékek csak itt kaphatók. Azonban most többek javaslatára felkerestem az Acanashop.hu nevű webáruházat is.

A Fressnapf-ban vásárolt termékeink

Multifit kiegészítő eledel pitypanggal.

Multifit kiegészítő eledel céklával

Multifit kiegészítő eledel mentával

Multifit széna

Multifit virágos széna

A Multifit kiegészítőkről csak annyit, hogy korábban már írtam egy bejegyzést, amiben a 120 grammos változatukat ajánlottam. Ezek gond nélkül el is fogytak, nagyon imádták a törpikék, de az 500 grammos kiegészítők (első 3 kép) sajnos nem igazán váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet. A sima szénákkal kapcsolatban nem volt gond, sem a 4-5 kilós verzióknál, sem pedig ezeknél az 500 grammosaknál.

Az Acanashop.hu-ból vásárolt termékeink

Halywood Borsószirom. Hozzáadott adalék nélküli, cukormentes, természetes összetevőből készült jutalomfalat minden rágcsáló számára.

Versele-Laga Cavia Crispy Muesli tengerimalac-eledel 20kg. (A Cavia Crispy megújult változata, egy minőségi alapeledel. Teljes értékű és könnyen emészthető magkeverék granulátumokkal és extra C-vitaminnal. Ha nem haragszotok, ezt nem emelném most ki a dobozból).

Lolo Pets széna 500 g és 800 g (a képen a 800 grammos látható, de az 500 grammos is ugyanígy néz ki)

Ferplast GRO 5984 karomvágó olló. 6 x 10,5 cm.

Ferplast Pa 4890 ketrecbe könnyen felfüggeszthető függőágy görényeknek. 30 x 30 cm.

Ferplast Roger 4702 szénatartó (16 x 28 x 9 cm.)

Mire jutottam?

Egyelőre most a webáruházból fogok rendelni, mert sokkal jobban meg vagyok elégedve a termékek minőségével és árával is. Egyedül a Lolo széna 800 grammos változata az, ami még tesztelésre vár.

Hamarosan megtudhatjátok, hogyan váltak be nálunk az imént felsorolt eledelek és kellékek. Tartsatok velünk!

Te honnan vásárolsz? Személyesen a boltból, vagy webshopból rendelsz? Mik a tapasztalatok? Osszd meg velünk kommentben, és ha tetszett, nyomj egy lájkot! :)