Először is nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondol ránk, és drukkol nekünk ezekben a bizonytalan, nehéz időkben!

Mivel már nagyon sokan kérdeztétek, hogyan vált be a függőágy, és hogy egyáltalán sikerült-e megvalósítanunk, gondoltam most megosztom veletek.

A sok kedves szó hatására egy kis erőt tudtam gyűjteni az íráshoz...

A Személyes vs online vásárlás című bejegyzés alkalmával tettem említést néhány újonnan vásárolt termékről, köztük egy függőágyról is. Korábban nem foglalkoztam komolyabban ennek gondolatával, de néhányszor megfordult a fejemben, milyen jó lenne. Sajnos a kifutó egyetlen hátránya az, hogy nincsenek rácsai, sem olyan felület rajta, és még csak az elrendezése sem teszi lehetővé, hogy megvalósítható legyen benne egy ilyen.

Aztán egyik kedves olvasónk küldött nekünk képeket különféle függőágy felszerelési megoldásokról, és közben egyre csak biztatott. Végül is az ő hatására mertem belevágni, és csak reméltem, hogy nekünk is sikerül majd a képek alapján elhelyezni.


Valóban nem sok lehetőségünk volt, de úgy láttam, hogy talán az emelet és a kifutó felénk eső széle között kényelmesen elférne az ágyikó.


Két-két csavart fúrtunk tehát az emelet aljába, és a kifutó szélébe, szimmetrikusan egymással szemben, majd ezekbe bújtattuk a négy akasztókát. (Volt a függőágyhoz 4 db lánc is, de azokat nem kellett felhasználnunk.)A malackák alaposan megvizsgálták, körbe szaglászták, bár először csak kerülgették az újdonságot, aztán kis csel segítségével bele is mentek.

Felváltva tudnak benne lenni, de azért néha ment a tolongás is a helyért, míg végül újra üresen maradt. Még szokniuk kell, mert ez az első olyan fekhelyük, amely alapvetően kissé ingoványos.