Egy idő után kezdett sablonossá válni számukra az új kinti rész is, ezért a későbbiekben megint variálnom kellett, de erről majd lesz szó bővebben...

A bevezető részben leírt eseményeket a képek után most megnézhetitek mozgókép formájában is, hozzá toldva egy kis szöveges leírással.

A tengerimalacok varázslatos fehér lepedőjén javában zajlik az élet. Gombi iszik egy picit, majd betipeg a kis házikóba. Pamacs bemutatja fantasztikus ivási technikáját a cékla színezte kis szájával, majd mindenkit elzavarva enni indul. Pontosabban szólva Pamacs elzavarja Fahéjat, Fahéj elzavarja Gombit.

Mit lehet tenni, amíg a királykisasszony táplálkozik, Gombi újra betipeg a házikóba, Fahéj pedig cékla maradékokat kezd enni. A popcornozások közepette aztán megszomjazik, és érdekes, ő tud normálisan inni az itatóból - vagyis nem kitekerten. Újból megkísérli a szénaevést, amit Pamacs ezúttal jóváhagy.

Gombi a házikóban tartózkodik, ahová Pamacs is szeretne bejutni. Először nem sikerül neki, Gombi igyekszik a tudtára adni, hogy nem jöhet be. Pamacs azonban nagyon makacs és többszöri próbálkozásra végül kitúrja Gombit.

Most pedig szeretném, ha Ti fejeznétek be a videó mesélését, mert jó lenne, megfejteni, hogy Fahéj tulajdonképpen mit csinál az utolsó képkockákon...? :)