Most hogy végre le tudtam ülni nyugiba, és elkezdődhetett a stressz mentes új életem, nekiláttam a kifutó feldíszítésének.

Tavaly dekoráltam ki először a malackák lakóhelyét, de akkor nem vittem túlzásba. Idén azért már jobban kitettem magamért!

Ha megnézitek az egy szem 2012-es fotót (melyet a bevezető részben linkeltem), láthatjátok, hogy 1 évvel ezelőtthöz képest alapból rengeteg kellékkel bővült a kifutónk. Új házikók kerültek be, új helyek épültek, szóval ez idő alatt sok minden változott.

Az idei karácsonyi dekoráció ezek után már csak hab a tortán, őszintén szólva ennyi mindent még életemben nem pakoltam be nekik! Természetesen el kellett végeznem néhány óvintézkedést, és aztán kellő odafigyeléssel helyeztem el a különféle díszítő elemeket.

Először az égősorokat raktam fel, egyiket körbe a kifutó tetejére, a másikat félig a tetejére, és félig annak két szélére lógattam le. Figyelnem kellett, jól elrejtsek minden drótot, hogy a kis kíváncsik még véletlenül se találják meg és rágjanak bele!


Utána következhetettek a csillogó boák, egy fölülre és egy pedig alulra.

A legnagyobb élvezetet a kis díszek elhelyezése okozta, amelyek jelentős része különféle Mikulás figurákból áll.

Mindenhova rakosgattam, ahova tudtam, figyelve itt is arra, hogy ne tudják megrágcsálni.Nektek hány Mikulást sikerült megszámolnotok? Írjátok meg kommentben! :)