Nem! Tévedés ne essék! Nem raktam ki őket az utcára! Nem ezért lett ez az alcím, mindössze egy új elem került használatba.
Néhány poszttal még adósotok vagyok, ugyanis korábban megígértem, hogy tudatom veletek tavaly ősszel történt kalandjaink minden apró részletét. Videó is készült már a kezdetekről, melyre ha nem emlékeznétek, a linkre kattintva vissza tudtok nézni.

Annak idején vettünk egy szelektív kukát a konyhába, melynek egy kisebb, és egy nagyobb műanyag része, valamint egy külön elemgyűjtője is volt. Megbeszéltük, hogy a kicsibe fogjuk tenni a papírt, a nagyba meg minden egyéb szemetet, de a későbbiek folyamán nem tartottuk ezt be.

A dolgozószobában volt ugyanis egy papírkosár, ahova az összes papír szemetünket dobtuk, így a szelektív kuka kisebbik része soha nem volt igazán kihasználva. Ezért megint gondoltam egy merészet, mert úgy éreztem, megfelelő volna a malackák számára. (A fenti bal oldali képen láthatóhoz volt hasonló a szelektív kukánk, a papírkosarunk pedig a jobb oldali fekete színűre hasonlított.)

Elővigyázatossági okokból természetesen kifertőtlenítettem a kis műanyag kukát ecetes vízzel, és miután megszáradt, már meg is kapták a malackák. Először az elkerített részre raktam be, és örömmel láttam, hogy nagyon szívesen fogadják, sőt tetszik is nekik.Már nagyon régóta kerestem valami jó műanyag polcocskát a kifutóba, de eddig nem találtam megfelelőt számunkra. Mindig volt valami gond, ami miatt végül mégse vettem meg egyiket se: túl kicsi, túl nagy, túl drága... Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy kuka fogja megoldani ezt a problémát!

Pont odafért, ahova gondoltam, anélkül hogy túl sok helyet foglalna el! Bele lehet bújni aludni, fel lehet menni a tetejére és onnan szénát enni, vagy segítségével le lehet jönni az emeletről. Hát kell ennél praktikusabb dolog?

Na persze ezzel még koránt sem csaptunk bele az igazi kalandokba, úgyhogy tartsatok velünk legközelebb is!