Nagy nap ez a mai! Gombi ünnepli ma 6. születésnapját!

Ahogy mostanában történtek velem a dolgok, sok mindenen ment keresztül ő is, és persze a többiek is, de tán őt idős kora miatt már jobban megviselik az események.

Szóval nagyon büszke vagyok rá, hogy a hátrányos helyzete ellenére megérte ezt a szép kort!

Természetesen ennek örömére csaptunk egy kis bulit, ahol mint mindig, az ünnepelt mellett a tortáé volt a főszerep, amely most is zöldség-gyümölcs kavalkádból állt. Különlegessége azonban az, hogy ezúttal egy kis műanyag kehelybe pakoltam az összetevőket, melyet eredetileg a Mekiben (hehe) vettünk, és áfonyás fagyi volt benne.

A felhasznált alma héjját szerpentin szerűen levágtam, így egy jó hosszú csíkot kaptam, amivel kibéleltem a kelyhet. A közepébe alma darabkákat és sárgarépa karikákat raktam, majd levágtam egy paprika hegyét, és csúcsdísznek használtam. Végül az egészet megszórtam néhány pompás illatú borsószirommal, amiért odavannak.

Úgy vettem észre, rettentően meg vannak vele elégedve a malackák, legalábbis abban a pillanatban, ahogy leraktam, a torta eredeti kinézete 1 másodperc alatt megváltozott, de jöjjenek a várva várt szülinapi képek! :)