Hogyan...?
Mutu Mutu
Segítség...!
Mutu Mutu
Tippek, trükkök
Mutu Mutu
Mutu
Mutu
Adható?
Mutu Mutu
Készítsd magad!
Mutu Mutu
Érdekességek
Mutu Mutu
Mutu
Mutu
Legújabb hozzászólások
 • Ezsuzsa: Szia először van tengerimalacunk zorro került hozzánk előbb ő egy èves ès kèt hete jött triko aki fèl èves külön ketrecbe vannak egymás mellett ma megprobáltuk a szoba egy elkeritett rèszèn összerakni őket már eleve tudtuk hogy zorro lessz a domináns de be vallom nem tudom milyen mikor verekednek ès mikor csak ingerlik egymást igy tiz perc után szèt szettem őket mert fèltettem öket. Zorro meg mászta előről hátulról berregtek ugrált át rajta pattogott de nèha ugy tünt bunyó van akkor egy törcsit dobtam közèjük honnan tudodom hogy mikor komoly tudsz segíteni ebbe?

  (2017-01-29 15:01:45)
  Amikor új malac érkezik...
 • Anikó57: Szia, én még új vagyok itt.
  Nekem is van egy kis Olaf nevű malackám, meg fogom próbálni mielőbb ezt a bújókát megvarrni.Nagyon ügyes vagy.

  (2017-01-16 14:30:47)
  Cső alakú bújó megvarrása
 • Lakrita: Nálunk nem sikerült. Mióta ivarérettek, megy az időnkénti harc a két fiú közt,akik állitólag testvérek is.....ma pl. felügyeletem ellenére, kétszer estek egymásnak, összakapaszkodva forogtak. Csak harmadjára sikerült szétválasztanom őket, rájuk dobott polár ronggyal. Igy szoktam őket megfogni is, ha nem akarnak visszamenni a ketrecbe. (:
  (2016-07-28 16:48:30)
  A rangsor
 • Lakrita: Függőágy? Bobbi és Bajusz is imádják! Akkorákat durmolnak benne, felváltva.....
  (2016-07-28 16:35:55)
  Függőágy
 • Lakrita: Kipróbálom majd, h az enyémek is imádják-e.....
  (2016-07-28 16:29:23)
  Imádják a brokkolit
 • Lakrita: Én csak "örökbefogadtam" a lányom malackáit, de tapasztalom rendszeresen, h nyalogatnak (: Szeretem őket,már 3 hónapja csak az enyémek. Összeszoktunk!!!
  (2016-07-28 16:24:49)
  Ki kényeztet kit?
 • Lakrita: A műanyag fürdőszoba szőnyeg darab nem büdösödik be? Bevalom, h ez tart vissza a módszer kipróbálásától.....
  (2016-07-28 16:19:20)
  Hogy néz ki a kifutónk?
 • Lakrita: Cukika! Az én röfikéimnek Anyukám varrt puha polarból "takarót". Imádnak bel és alábújni.....
  (2016-07-28 16:17:03)
  Gombinak tényleg kell
 • Lakrita: Sziasztok! Ilyen szénatartót még nem láttam. Nekünk felakasztható van,uilyen rácsos. Az elválasztó rácsra van felakasztva, igy két oldalról kényelmesen tudnak belőle falatozni a röfikéim. (:
  Tényleg igaz az, h ami kihullik, nem eszik meg....alommá válik!
  (2016-07-28 16:15:06)
  Szénagömb
 • GSSZ Roza: Szép napot mindenkinek!
  A mi tengerimalacainknak is van egy efféle "különleges búvóhelye": egy műanyag doboz! Amikor összeszoktattuk őket, megvettük a dobozkát, hogy a gyengébb fél el tudjon benne bújni, ha veszekedés van. Úgy gondoltuk, kivesszük, ha vége ennek az időszaknak. Ehhez képest az erősebb fél, aki hatalomra tört (:, elfoglalta, és azóta is ez a kedvenc búvóhelyük! Persze a főnök már beengedi a kicsit. (;
  GSSZ Roza, a tengerimalacok gazdája
  (2016-05-30 18:00:58)
  Tengerimalac-kalandok - Kukás malacok
Licenc

Mutumalac Tengerimalacok című műve
 
Creative Commons
Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd!
3.0 Unported Licenc
 alatt van.

Creative Commons Licenc

Elment malackáim emlékére...

"Egy emberben néha elhal a remény, de egy állatban soha. Amíg él, él benne a remény, és él a hűség is."

Kapor 0 Hozzászólás
A kapor egy közismert gyógy- és fűszernövény.

Mi emberek előszeretettel használjuk ételeinkhez, ám köztudottan a tengerimalacok egyik kedvenc csemegéje is.

Készítettem néhány képet és egy videót Pamacs, Fahéj és Gombi kaporevéséről, valamint a posztból az is kiderül, mit érdemes még tudni róla.

Tovább»

Szerző: Mutu 21:28 / 2015. 06. 28.
Tengerimalac-kalandok - Így kezdődött... 2 Hozzászólás
Egy idő után kezdett sablonossá válni számukra az új kinti rész is, ezért a későbbiekben megint variálnom kellett, de erről majd lesz szó bővebben...

A bevezető részben leírt eseményeket a képek után most megnézhetitek mozgókép formájában is, hozzá toldva egy kis szöveges leírással.

Tovább»

Szerző: Mutu 18:29 / 2013. 12. 18.
Óriás sátor 9 Hozzászólás
Amikor csak tehetem, kiengedem a malackákat a szobába, hogy más környezetben, más ingerek hatására színesítsem életüket.
A kinti helyszíneket is próbálom variálni, méghozzá úgy, hogy mindent máshova rakok, és még ezen belül is másképpen helyezem el a kellékeiket.
Természetesen széna és víz állandóan van, hogy ezekhez az alap dolgokhoz bármikor hozzáférhessenek, ha szükségük van rá.

Tovább»

Szerző: Mutu 13:16 / 2013. 09. 21.
Készüljünk az őszre: céklázzunk! 9 Hozzászólás

Most már biztos, hogy vége a nyárnak, egy ideje a hőmérséklet és az időjárás is érezhetően őszbe fordult.
Eddig azon aggódtunk, hogyan éljük túl a kánikulát, most meg kezdhetünk gondolkodni, hogy készüljünk fel az őszre és utána majd a télre.
Semmi pánik! Tengerimalacok számára is szuper vitaminbombákkal szerelkeztünk fel! Ezek közül az egyik a cékla.

Tovább»

Szerző: Mutu 07:37 / 2013. 09. 14.
Ki kényeztet kit? 15 Hozzászólás
Mivel "A leghálásabb tengerimalac" cím foglalt a blogon, más címet kellett adnom, hogy hűen tükrözze a mai bejegyzés témáját. Az előbbi hivatkozásra kattintva elérhető videón is látható, de leginkább hallható, hogy Pamacs hihetetlenül tud örülni a siminek (és persze az élelemnek is). Fahéjka azonban nem csak hálás, de képes viszonozni a neki adott jót, méghozzá a következő módon...

Tovább»

Szerző: Mutu 17:56 / 2013. 08. 29.
Ismerkedés a fürdető tálkával 6 Hozzászólás
A tengerimalacok az etetésüket kivéve rendkívül nyitottak az új dolgokra. Már volt szó róla korábban, hogy a számukra ismeretlen eledelt fokozatosan kell bevezetnünk étrendjébe. Amit kölyökkorukban, anyjuk mellett nem fogyasztottak, azt később nehezebben fogadják el. Ezért célszerű, ha egy napon csak egy új táplálékot kapnak. Ami azonban a viselkedésüket illeti, felettébb kíváncsiak és érdeklődők az új ingerek iránt.

Tovább»

Szerző: Mutu 11:08 / 2013. 08. 10.
Hogyan fürdessük a malacot? 8 Hozzászólás
Régóta ígértem már nektek, hogy bemutatom, hogyan is kell megfürdetni a tengerimalacot, csak sajnos közbejött sokminden, de most bepótolom az elmaradásom!
Látni fogjátok, hogy a fürdetés egyáltalán nem nehéz, sőt pillanatok alatt megvan, pláne ha az állatka is partner ebben. Általában hagyják magukat, de ritkán előfordulhat, hogy olykor megpróbálnak ellógni.

Tovább»

Szerző: Mutu 14:13 / 2013. 07. 28.
Mézi udvarol 5 Hozzászólás
Picit visszaugrunk most az időben, már csak azért is mert nosztalgiázni mindig jó, és ilyen videó még úgysem volt (feltehetőleg nem is lesz).

A felvételen egyetlen fiú malackánk, Mézi udvarlásának hangjai hallhatók, akinek eme tevékenysége - ahogy a hímeknek általában - egész életét végig kísérte.

Tovább»

Szerző: Mutu 08:24 / 2013. 05. 18.
Így kényeztesd a malacod! 6 Hozzászólás
Minden háziállat igényli a törődést, sőt szinte követelik, hogy foglalkozzunk velük. A (főként kézhez szokott) tengerimalacok is szívesen veszik, ha kiszedjük a helyükről, babusgatjuk, simogatjuk, szeretgetjük őket.

Ilyenkor általában elfekszenek, megnyújtóznak, de van amelyik még hanggal is jelzi felénk tetszését, illetve nem tetszését.

Tovább»

Szerző: Mutu 19:00 / 2013. 05. 08.
Egy kis rohangászás a kifutóban 11 Hozzászólás
Bolondok napjára egy videót hoztam, mely akkor készült, amikor Fahéjat először raktam be a kifutóba, hogy körbe nézhessen. Mint annak idején Pamacs, ő is össze-vissza szaladgált, pattogott, ami miatt később jól be is ütötte a nóziját. Annyira gyors, hogy elég nehezen tudtam követni a kamerával, volt hogy azt sem tudtam, éppen hol van.

Tovább»

Szerző: Mutu 17:05 / 2013. 04. 01.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...